Naložba v pomivanje pribora

Pribor brez poliranja

Pomivalni stroji za pomivanje jedilnega pribora serije UC in mehčalna naprava AT Excellence-S za obratno osmozo sta popolna kombinacija za bleščeče rezultate pomivanja brez dodatnega poliranja. Vaš pribor se bo bleščal – vi pa se boste poslovili od zamudnega in nehigienskega poliranja. Jedilni pribor lahko uporabite takoj po pomivanju ter tako prihranite čas in denar.

Pomivalni stroji za pomivanje pribora – bleščeč pribor brez poliranja

Posebej razviti pomivalni stroji za poliranje jedilnega pribora serije UC zagotavljajo higiensko pomivanje jedilnega pribora. Tlak vode in temperatura sta umerjena skladno z zahtevami za pomivanje jedilnega pribora. Po pet minutnem ciklusu pomivanja, bo vaš jedilni pribor bleščeč, kar pomeni, da ga ni treba ročno polirati ter s tem občutno prihranite na času in denarju.

Naprava AT Excellence-S z obratno osmozo za odlične rezultate pomivanja

Neobdelana voda vsebuje različne snovi. Te snovi lahko puščajo na priboru vidne madeže. Naprava za obratno osmozo AT Excellence-S potisne neobdelano vodo skozi membrane in s tem se skozi filter odstrani približno 98 % vseh ostankov. Tako po pomivanju na priboru ni ostankov in poliranje ni potrebno.

Odlični rezultati pomivanja zaradi celovitega sistema

Sistem Winterhalter je zasnovan tako, da vse komponente zagotavljajo odlično pomivanje. Podjetje Winterhalter nudi posebne košare za jedilni pribor, kot tudi izjemno učinkovita pomivalna in izpiralna sredstva, skupaj s pomivalnimi stroji za jedilni pribor in ustrezno pripravo vode. Poleg tega vam priporočamo uporabo posode za namakanje jedilnega pribora.

Več informacij/kontakt

Polja z * so obvezna!

Želim prejeti več informacij o
naslednjem tipu stroja:
Naslednja tema: