Naložba v pomivanje kozarcev

Prilagojeno nastavljanje tlaka za pomivanje kozarcev

Pomivalni sistem VarioPower z možnostjo prilagodljivega nastavljanja tlaka zagotavlja, da so pomivalni stroji serije UC za pomivanje kozarcev zares edinstveni. To so prvi pomivalni stroji na svetu, ki imajo program za vse vrste kozarcev. Z manjšim pritiskom pomiva krhke vinske kozarce, robustnejše kozarce za pivo pa pomiva z močnejšim pritiskom. To zagotavlja popoln lesk z optimalnim postopkom.

 

 

Variabilno nastavljanje tlaka

S sistemom VarioPower je Winterhalter edini proizvajalec pomivalnih strojev, ki zagotavlja variabilno nastavljanje vodnega tlaka. Z izbiro ustreznega standardnega programa lahko krhko posodo pomivate pod manjšim tlakom in težko robustno posodo pod večjim tlakom. Ostali dejavniki pomivanja, kot so temperatura, pomivalna sredstva in čas se prilagodijo samodejno.

Inovativno eliptično pomivalno polje

Najpomembnejša naloga pomivalnega stroja je zagotavljanje maksimalnih higienskih rezultatov pri pomivanju. Eliptična pomivalna polja na spodnjem delu pomivalnega stroja zagotavljajo optimalno učinkovitost pomivanja in enakomerno pomivanje po vsej notranjosti. Pomivalni in izpiralni sistem se nahajata na istem pomivalnem polju, kar preprečuje nastajanje nepokritih površin.

Vgrajene pomivalne in izpiralne šobe

Vgrajene pomivalne in izpiralne šobe, različnih velikosti, oblik in kotov, so značilne za eliptična pomivala polja. Omogočajo pomivanje posode in pribora iz različnih kotov in pomivanje po vsej notranjosti, kar zagotavlja optimalne rezultate pomivanja.

VarioPower tehnična animacija

Več informacij/kontakt

Polja z * so obvezna!

Želim prejeti več informacij o
naslednjem tipu stroja:
Naslednja tema: