Investicija v higieno

Poseben higienski koncept pomivalnih strojev

Najpomembnejši dejavnik v pomivalnicah je higieničnost, še posebej v večjih kuhinjah. Zaradi tega se je podjetje Winterhalter pri razvoju svojih strojev osredotočilo predvsem na higienski koncept – od podpultnih do transportnih pomivalnih strojev. Posebni higienski koncept pomivalnih strojev preprečuje nastajanje bakterij in nalaganje umazanije. To zagotavlja higienski proces pomivanja in trajne nižje stroške pomivanja.

180° vrtljiva vrata

Globoko vlečena higienska vrata z dvojno steno in gladko notranjostjo preprečujejo nalaganje bakterij in umazanije. Vrtijo se za 180° in s tem omogočajo enostavno čiščenje notranjosti. Poleg tega je dostop do notranjosti pomivalnega stroja bistveno lažji.

Samočistilni program

Med pomivanjem vrteče šobe čistijo notranje stranice pomivalnega stroja s čisto vodo iz rezervoarja. Ob koncu pomivanja je notranjost pomivalnega stroja očiščena s svežo vodo ter voda iz rezervoarja se izprazni. S tem je zagotovljena higieničnost pomivalnega stroja in veliko bolj enostavno ročno čiščenje.

Odzračevalni sistem z maščobnim filtrom

Edinstven odzračevalni sistem je del higienskega koncepta serije MT. Maščobni filter ščiti odzračevalni kanal pred kontaminacijo in preprečuje nalaganje oblog. Maščoba nima vstopa v kuhinjo – odlična prednost za trajno izboljšano klimo v kuhinji.

Dobro premišljen higienski koncept

Higienski koncept serije MT je zasnovan na podlagi globoko vlečenih higienskih rezervoarjev, gladke higienske notranjosti brez dvižnih vodov in čistilnega sistema s toplotnim izmenjevalnikom ter z dvema vrtljivima pomivalnima rokama. Postopek pomivanja ustreza zahtevam higienskega standarda DIN 1051.

Več informacij/kontakt

Polja z * so obvezna!

Želim prejeti več informacij o
naslednjem tipu stroja:
Naslednja tema: