Winterhalter - Profesionalni pomivalni stroji in sistemi

Mednarodni uspešno podjetje z izjemno tehnologijo na področju pomivalnih strojev

Podjetje Winterhalter je strokovnjak na področju profesionalnih pomivalnih sistemov. Zagotavljamo izjemne rezultate pomivanja, ki jih zagotavljajo pomivalni stroji, pomivalna in čistilna sredstva, priprava vode ter košare. Izdelke Winterhalter odlikujejo njihova inovativnost, učinkovitost, enostavna uporaba in uspešni rezultati v profesionalnih kuhinjah že desetletja.

Po vsem svetu se prehrambene in gostinske dejavnosti zanašajo na blagovno znamko Winterhalter in njihove pomivalne stroje.

Podjetje Winterhalter je leta 1947 v Friedrichshafnu, v južni Nemčiji ustanovil Karl Winterhalter. Danes družinsko podjetje vodita sin in vnuk ustanovitelja podjetja, Jürgen in Ralph Winterhalter. Z več kot 1.200 zaposlenimi po vsem svetu je podjetje postalo eno izmed vodilnih podjetji na področju kuhinj.

Glavni sedež podjetja je v kraju Meckenbeuren v Nemčiji, blizu Bodenskega jezera. Dodatni obrati so bili ustanovljeni v Endingenu (Nemčija) in kraju Rüthi (Švica). Winterhalter je z več kot 70 podružnicami in partnerji zastopan po vsem svetu.

»Uspeh je vedno rezultat timskega dela,« je slogan podjetja, ki ga je skoval ustanovitelj Karl Winterhalter. To načelo se odraža tudi v smernicah podjetja ter ga aktivno upoštevajo vsi naši partnerji in zaposleni.

Generalni direktorji

Lastnika in generalna direktorja:
Jürgen in Ralph Winterhalter

Vodja komercialnega oddelka:
dr. Viktor Faller

Vodja marketinga in prodaje:
Peter Huber

Vodja raziskav in razvoja:
Bernhard Graeff