SERIJA UC

PODPULTNI
POMIVALNI STROJI

Majhen, prilagodljiv, zanesljiv, popoln podpultni pomivalni stroj. Za kozarce, posodo in jedilni pribor - eden za vse.

Podpultni pomivalni stroj Winterhalter serije UC

PREPRIČAJ SE

Po meri je prilagojen vaši posodi in priboru. Zaradi različnih velikosti stroja je optimalno prilagojen vašim individualnim prostorskim razmeram. Prepriča z intuitivnim upravljanjem, varčno uporabo in visoko ekonomičnostjo - serija UC proizvajalca Winterhalter. Poslanstvo serije UC so sijoči kozarci, čista posoda in brezhibno pomit pribor.

Ideja tega je: izpolniti vse vaše želje in potrebe, ne glede na vašo panogo in ne glede na to, kje ste. Preprosto eden za vse. Konfigurirati ga je možno tako, da na koncu iz tega pride popolnoma prilagojena rešitev. Vaš sanjski pomivalni stroj.


NAŠA POMOČ V KRIZNIH ČASIH!


Ali standarni nakup ni idealna rešitev za vas v teh negotovih časih? Ni problema! Winterhalter vam ponuja varne in predvidljive plačilne modele. 

Za več informacij kliknite sem
Pogovorite se direktno z našimi strokovnjaki!
»Želim, da se za Winterhalter odločite s popolnim prepričanjem, da je to prava izbira za vas. Ali je serija UC optimalna rešitev pomivanja za vas? Z veseljem vam pomagamo. Preprosto pokličite ali pošljite e-sporočilo.«
Kontakt
PREDNOSTI IZDELKA SERIJE UC
Podpultni pomivalni stroj Winterhalter serije UC
REŠITEV PO MERI

Popolna prilagoditev vašim potrebam pomivanja ter posodi in priboru: Profesionalni gostinski pomivalni stroj UC je na voljo v velikostih S, M, L in XL. Vi pa lahko izbirate med štirimi različicami: pomivalnim strojem za kozarce, posodo, pribor ali bistro. S tremi standardnimi programi in številnimi možnostmi opreme.

VARČNOST IN EKONOMIČNOST

Serija gostinski pomivalnih strojev UC deluje zelo varčen. Optimizirano pomivalno polje v primerjavi s predhodnim modelom zmanjša porabo vode do 25 %. S tem se zmanjša tudi poraba elektrike in pomivalnih sredstev, kar dodatno zmanjša celotne obratovalne stroške in to pri brezhibnih rezultatih pomivanja.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Pameten zaslon na dotik s prikazom programov in napredka, upravljanje z enim gumbom, z ergonomskim ročajem. Ima posebej preprosto čiščenje, za katerega je mogoče obe pomivalni polji s pritiskom na gumb sneti samo z eno roko – popolnoma brez orodja. Upravljanje stroja UC je preprosto in intuitivno. Tako, kot je zaželeno.

ČISTOČA IN HIGIENA

Sijajno čisto, higiensko pomito, optično brezhibno. Pomivalni stroj UC zagotavlja odlične dolgoročne rezultate pomivanja. Za najvišje zahteve glede čistoče in higiene in najvišje zahteve glede kakovosti in zanesljivosti.

Podpultni pomivalni stroj Winterhalter serije UC

Kozarci

Od kozarca za vino do trpežnega kozarca za pivo: serija UC kot pomivalni stroj za kozarce.

Posoda

Pomije vsak krožnik: UC kot gostinski pomivalni stroj za posodo.

Bistro

Vse v enem ciklusu pomivanja: UC kot pomivalni stroj za bistro.

Pribor

Briljantnost brez poliranja: UC kot pomivalni stroj za pomivanje jedilnega pribora.

Steklenice

Higienično pomivanje steklenic: UC kot pomivalni stroj za steklenice.

Pomivanje plastičnih kozarcev

Plastični kozarci

Higiensko čisti plastični kozarci: UC pomivalni stroj za kozarce.

Naše funkcije za varčevanje z energijo za serijo UC

Inovativno pomivalno polje

Izpopolnjena geometrija šob zagotavlja prvovrstne rezultate pomivanja, poskrbi za prihranek vode do 25 % in na ta način zmanjša porabo električnega toka.

Povratno zajemanje toplote

Povratno zajemanje toplote zraka »Energy« predhodno segreje hladno dovodno vodo. To zmanjša porabo energije pri vsakem ciklusu pomivanja in zniža obratovalne stroške.

Program ECO

Kontaktni čas pomivanja se za 50 % podaljša, količina izpiralne vode in doziranje pomivalnega sredstva pa se zmanjšata. Na ta način se obratovalni stroški znižajo do 15 %.

CONNECTED WASH

Vsi pomembni podatki o delovanju stroja, ki je povezan z omrežjem, se analizirajo. Individualni napotek za prihranek energije omogočajo stroškovno ugodno pomivanje.

Funkcija za stanje pripravljenosti

V premorih pri pomivanju se temperatura bojlerja samodejno spusti na najmanjšo potrebno vrednost. Tako se privarčuje več energije kot v primeru izklopa in stroj je hitro ponovno pripravljen za uporabo.

Dvojna stena

Konstrukcija z dvojno steno iz legiranega jekla zagotavlja optimalno izolacijo. Na ta način toplota ostaja v stroju in izguba energije se zmanjša na minimum.


Naš cilj je bil razviti najboljši pomivalni stroj svojega razreda. Na novo smo razmislili o seriji UC in izpilili vsako podrobnost, da bi pridobili iz nje kar največ. Rezultat je profesionalno orodje za profesionalno pomivanje. Delček prihodnosti.

Lucia Schreijäg, Mednarodni produktni vodja
 

LASTNOSTI IZDELKA SERIJE UC

SISTEM WINTERHALTER

 

Čistoča in higiena - vsak posamezni izdelek prispeva k temu. Če so usklajeni dejavniki pomivanja, bo tudi rezultat pomivanja popoln. Dobrodošli v celotnem sistemu Winterhalter!

Priprava vode Winterhalter

PRIPRAVA VODE

Natančno prilagojena vašim zahtevam in kakovsti vode na lokaciji: ustrezna priprava vode. Sistem je lahko vgrajen v stroj ali priključen kot zunanja naprava. Za briljanten rezultat pomivanja in optimalno zaščito stroja.

Izvedite več
Pomivalna sredstva Winterhalter

POMIVALNA SREDSTVA

Za čistočo in higieno na najvišji ravni. Natančno prilagojena za različne namene uporabe. Izjemno učinkovito in varčna poraba. To so pomivalna in izpiralna sredstva proizvajalca Winterhalter.

Izvedite več
Pomivalne košare Winterhalter

POMIVALNE KOŠARE

Primerne za vsak stroj, po meri posamezne posode in pribora. Iz plastike, plastificirane žice ali legiranega jekla. Prava košara poskrbi za popolne rezultate ter ščiti vašo posodo in pribor.

Izvedite več
SVETOVANJE

Imate vprašanja v zvezi z našimi izdelki, možnostmi financiranja ali na temo higiene? Potrebujete pomoč pri načrtovanju pomivalnice posode ali organizaciji vašega procesa pomivanja? Naši strokovnjaki za pomivanje so vam na voljo z nasveti in izkušnjami.

Telefon 01/7863-445
Kontaktni obrazec
DEŽURNA SLUŽBA

Ne glede na to, ali imate težave s strojem, ali potrebujete nadomestni del ali pa vas zanima kaj v zvezi z našimi vzdrževalnimi pogodbami: Na voljo smo vam 24 ur na dan in vam z veseljem pomagamo!

Telefon 051 640 260
Kontaktni obrazec