MT Serija z vgrajenimi varčevalnimi fukcijami


Z impresivnimi prihranki so od oktobra 2017 naprej na voljo transportni pomivalni stroji serije MT. S tehnično optimizacijo področja izpiranja je strokovnjak pomivanja Winterhalter lahko zmanjšal porabo vode na minimum. Zato je glavni delež operativnih stroškov občutno zmanjšan.

Ralph Winterhalter pojasnjuje: "Pomivalne stroje izdelujemo že skoraj 50 let. In vemo, da ravno takrat, ko rdečica velike količine jedi so zmanjšanje stroškov in ohranjanje virov osnovnih vprašanj za naše stranke, "zato je cona izpiranja serije MT zdaj opremljena z revidiranim filtrirnim sistemom .. Bistvo optimizacije je tehnologija Mediamata. S pomočjo centrifugalne sile odstrani skoraj 100 odstotkov osnaževanja - kot so peščeni ali zelenjavni delci iz izpiralne vode (v izpiralni coni).

Poleg tega so popravljene tudi izpiralne šobe. Zahvaljujoč njihovi novi geometriji omogočajo boljšo površino za pršenje in tako dosežejo boljšo pokritost z manj izpiralne vode.

Na preizkušenih toplotnih črpalkah so bile izvedene tudi tehnične spremembe – rezultat je nova toplotna črpalka ClimatePlus, ki predstavlja sinergijo pozitivnih lastnosti prejšnjih različic. ClimatePlus prepriča z energijsko učinkovitostjo velike toplotne črpalke.

 

Ralph Winterhalter povzema: "S tehnično optimizacijo izpiralne cone smo dosegli znatno zmanjšanje porabe vode - za do 20 odstotkov. To ima za posledico znatno zmanjšanje operativnih stroškov, saj se čistila, izpiralna sredstva ter energija prihranijo v enakem razmerju. Veselimo se pozitivnega odziva naših strank. "