SBM Sistemi za obdelavo bioloških - kuhinjskih odpadkov

Osebno svetovanje

Za osebno svetovanje ali v primeru vprašanj se obrnite na:

Winterhalter Gastronom d.o.o.
Profesionalni pomivalni stroji in sistemi
Adamičeva 40, 1290  Grosuplje

Telefon +386 (0)1 7863 445
Faks +386 (01) 7863 444
info//1rmacijeaucc5@winterhalter.sflb2io5u

Naprave za mletje in dehidriranje bioloških odpadkov

Inovativna vrhunska tehnologija z roko v roki z dolgoročno pridobljenimi izkušnjami, omogoča sistemom SBM najučinkovitejše in okolju prijazno obdelavo organskih odpadkov, ki nastajajo v velikih kuhinjah. V sodelovanju z uporabniki je SBM razvil in še vedno razvija tehnično dovršene sisteme obdelave odpadkov.

SBM 1 ELITE
SBM 2 ELITE
SBM MODULARNI SISTEMI

Ekološko in cenovno učinkovito zmanjšanje stroškov odlaganja organskih kuhinjski odpadkov.

Kjer koli se pripravlja, kuha in streže hrano je obremenitev z organskimi odpadki velika, kar pomeni velik strošek skladiščenja, manipulacije in odvoza le-tega.  Z obdelavo s sistemom SBM se stroški bistveno zmanjšajo.

Sistem SBM z obdelavo zmanjša volumen organskih odpadkov kar za 80% in več.  Dehidrirani odpadki so bolj higienski, ne povzročajo neprijetnih vonjav, bakterij in podobnih kontaminentov… 

Bolj učinkovita manipulacija z organskimi odpadki in ostanki hrane v sami kuhinji. Ni križanj umazanih in čistih poti. Možno je direktno odvajanje odpadkov od mesta nastanka do skladišča odpadkov v drugem prostoru ali celo nadstropju.

Dehidriranih odpadkov ni potrebno dodatno hladiti, zavzamejo znatno manj prostora, ne povzročajo rjavenja in ne kapljajo.

Dehidrirani organski odpadki so kot taki primerni za biomaso.

SBM video! Prikaz delovanja med 00.45 in 60.00 sekundami!