Impressum

Winterhalter Impressum

Informacije skladno s 5. členom Zakona o elektronskih medijih:

Winterhalter Gastronom GmbH
Winterhalterstrasse 2–12
88074 Meckenbeuren

Zastopniki:
Jürgen Winterhalter, Lindau/Bodensee
Ralph Winterhalter, Lindau/Bodensee

Telefon: +49 7542 402-0
Telefaks: +49 7542 402-5187
E-pošta: info@winterhalter.biz

Vpisan v:
register gospodarskih družb.
Pristojno sodišče: Okrožno sodišče v Ulmu
št. registracije: HRB 630314
DDV podjetja v skladu s 27. členom zakona o davku na dodano vrednost:
DE217382667

Odgovornost za vsebino v skladu s 55. členom 2 odst. Meddržavnega sporazuma o medijih.

Thomas Böhme
Winterhalter Gastronom GmbH
Winterhalterstrasse 2–12
88074 Meckenbeuren

Tel: +49 7542 402-5322
Vir: Avtor impressuma, odvetnik za mednarodno pravo Sören Siebert


Izključitev odgovornosti:

Vsebinska odgovornost:

vsebina naših strani je izdelana z največjo mero odgovornosti. Vendar pa ne moremo jamčiti popolnosti, pravilnosti in trenutnega stanja vsebine naših strani. Kot ponudnik servisnih storitev sami odgovarjamo za vsebino naših strani, skladno s splošno zakonodajo, 1 odstavek 7. člena TMG. V skladu z 8. do 10. členom TMG kot ponudnik storitev nismo dolžni spremljati prenesenih ali shranjenih zunanjih informacij ali raziskovati okoliščin, ki lahko pomenijo nezakonite dejavnosti. Obveznosti za odstranitev ali blokiranje uporabe informacij v skladu s splošnimi predpisi ostanejo nespremenjene. Odgovornost za to je možna le v trenutku, ko se ugotovi konkreten primer. Po ugotovitvi bomo takšne informacije nemudoma odstranili.

Odgovornost za povezave
Naša ponudba vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb in nimamo nobenega vpliva na njihovo vsebino. Zato ne moremo sprejeti odgovornosti za vsebino tretjih oseb. Lastnik oz. upravljavec teh spletnih strani je odgovoren za njihovo vsebino. V zvezi z zakonskimi kršitvami so bile povezave preverjene v času povezovanja. V tem času nismo opazili nedovoljenih vsebin. Stalna kontrola vsebin povezav ni možna brez konkretne evidence zakonske kršitve. Po ugotovitvi bomo takšne povezave nemudoma odstranili.

Avtorske pravice
Za vsebino in dela na teh straneh s strani upravljavca spletnih strani so predmet nemškega zakona o avtorskih pravicah. Podvajanje, predelava, distribucija ali kakršna koli izkoriščanja izven meja avtorskega prava brez pisne odobritev lastnika ali avtorja spletnih strani niso dovoljenja. Prenosi ali kopije strani so dovoljeni le v nekomercialno zasebno uporabo. Če vsebina ni stvaritev upravljavca, se upoštevajo avtorske pravice tretjih oseb. Vsebina tretjih oseb je tako tudi označena. Če ugotovite kršitev avtorskih pravic, nas o tem prosimo obvestite. Vsa besedila z nedovoljenimi vsebinami bodo nemudoma odstranjena.

Varstvo podatkov

Uporaba naših spletnih strani je možna brez navedbe vaših osebnih podatkov. Če se na naših spletnih straneh zbirajo osebni podatki (npr. ime, naslov ali e-poštni naslov), je to vaša prosta volja. Podatkov brez vašega izrecnega dovoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Opozarjamo vas, da ima prenos podatkov prek interneta (e-poštna komunikacija) lahko varnostne vrzeli.

Nevidno varovanje podatkov pred dostopom tretjih ni možno. Uporaba kontaktnih podatkov, objavljenih v okviru pošiljanja oglasov in novosti, ki niso izrecno zahtevani, se s tem izrecno izpodbijajo. Upravljavci spletnih strani si pridržujejo pravico, da sprejmejo pravne ukrepe v primeru nezaželenega pošiljanja informativnega gradiva z nezaželeno pošto.

Varovanje podatkov za uporabo Facebook strani (funkcija všeč mi je)
Naše spletne strani vsebujejo vtičnike za povezavo s socialnim omrežjem Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Dostop do Facebook spletnih mest je prepoznaven na podlagi logotipa za Facebook ali funkcije všečkanja. Dostop do Facebooka najdete tukaj: developers.facebook.com/docs/plugins/.
Pri obisku naše spletne strani se vzpostavi direktna povezava med vašim brskalnikom in Facebookovim strežnikom. Facebook prejme informacijo, da ste obiskali našo spletno stran na podlagi vašega IP naslova. Vsebino naših spletnih strani lahko všečkate iz vašega Facebook profila. Skozi to lahko Facebook poveže obisk naše spletne strani z vašim uporabniškim računom. Vendar naj omenimo, da nam kot lastniku spletnih strani ni poznana vsebina podatkov, poslana in uporabljena prek Facebooka. Nadaljnje informacije o varovanju podatkov prek Facebooka najdete na: de-de.facebook.com/policy.php.

Če ne želite uporabljati socialnega omrežja Facebook, se odjavite iz svojega Facebook uporabniškega računa.

Varovanje podatkov pri uporabi Google Analytics
To spletno mesto uporablja Google Analytics, spletna analiza storitev družbe Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, ki se shranjujejo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Podatki, ki jih shranijo piškotki, se običajno shranjujejo na Googlov strežnik v ZDA. V primeru aktiviranja anonimnosti IP-naslova na tej spletni strani, bo Google vaš IP-naslov zadržal znotraj držav članic Evropske unije ali v drugih članicah s pogodbo o Evropskem gospodarskem prostoru.

IP-naslov bo shranjen na strežniku v ZDA le v izrednih primerih. Google bo te informacije uporabil za analizo vaše uporabe spletne strani za ustvarjanje poročila o dejavnosti spletne strani in zagotavljanje dodatnih storitev, povezanih z internetom. IP-naslov iz vašega brskalnika, ki je namenjen storitvam Google Analytics, ne bo dodan med druge podatke podjetja Google.

Shranjevanje piškotkov lahko izklopite z nastavitvami v svojem brskalniku. V tem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta. Lahko tudi ustavite prenos zbirke podatkov, ustvarjene s piškotki, ki so povezane z vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom) Googlu, kot tudi obdelavo teh podatkov s prenosom tega vtičnika brskalnika na povezavi: tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Izjava o varovanju podatkov za uporabo Google AdSense

To spletno mesto uporablja storitev Google AdSense za povezovanje oglasov Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja tako imenovane piškotke, ki se shranjujejo na vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Google AdSense uporablja tudi nevidne spletne grafike (tako imenovane Web Beacons). S temi nevidnimi spletnimi grafikami se analizira promet obiskovalcev na teh straneh.

Informacije o piškotkih in grafikah o uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim IP-naslovom) in dostava oglaševalskih formatov se shranjujejo na Googlovem strežniku v ZDA. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenikom podjetja Google. Google ne bo povezal vašega IP–naslova s podatki, ki jih boste shranili.

Shranjevanje piškotkov lahko izklopite z nastavitvami svojega brskalnika. V tem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate z obdelavo svojih podatkov s strani podjetja Google na prej opisan način in za zgoraj navedene namene.

Uporaba zbranih podatkov:
poleg omenjene predvidene uporabe se bodo vaše informacije uporabljale v skladu z veljavnimi pogoji varovanja podatkov s strani Googla. Google lahko objavi povzete statistike +1 dejavnosti uporabnika ali pa to posreduje uporabnikom in partnerjem, kot so založniki, zainteresirane stranke ali povezana spletna mesta.

Vir: Pogoji za uporabo eRecht24, portal o internetnem pravu odvetnika Sörena Sieberta, Facebook zasebnost podatkov, Google Analytics pogoji poslovanja, Google AdSense izključitev odgovornosti, Google +1 pogoji poslovanja